Nyheter RSSBetala nu eller senare med Klarna

I och med att vi lanserade en ny butikslösning vid årskiftet har även betalningsalternativen förbättrats något. När du handlar på Wingsurfers kan du välja:  Kreditkort Klarna, betala nu eller senare Direkt överföring till bankkonto  Du kan också betala på plats om du vill titta på grejerna innan köp! Om du är intresserad av en faktura lösning ordnar vi självklart det också, kontakta oss bara på 0707-567300 eller linus@wingsurfers.se med vad du önskar köpa.  Alla ordrar kan hämtas fritt från vårt lager i Nacka. Oftast öppet vardagar/kvällar och helger. Kontakta oss. Levereans med DHL/UPS om du bor längre bort!

Fortsätt läsaBoka paket

Nu börjar värmen komma lite smått, och så även leveransen av F-One 2022. Både 2019 och 2020 var det otroligt intresse att börja med wing och vi hoppas intresset bara ökar! Vi får in massor prisvärda nybörjarpaket med Rocket Wing ASC brädor, Gravity foils samt f-one vinge. Kontakta oss om du vill veta mer, eller för att sy ihop ett paket med rätt storlek på bräda, foil och vinge för dig. Självklart ingår alltid foilkurs vid köp av paket! 

Fortsätt läsaNytt år ny online butik

Vi byter butiksleverantör och sidan ändrar därmed design. Butikslösningen kommer bli mer stabil och ha bättre sökfunktioner. Vi accepterar fortsättningsvis både kort och Klarna. Gott nytt foilår!    

Fortsätt läsaHöst!

Nu stänger vi ned våra foilkurser för året, åter igen när våren kommer! SUP med vinge kommer fortsatt finnas för uthyrning året runt. Lagret är påfyllt med vingar från F-one och foils från Armstrong. Inom kort landar även Armstrongs nya Forward Geometry brädor och det kommer att finnas en 75 liter för demo. Är du intresserad av att köpa något, kontakta oss för demo av vinge, foil eller bräda. Nytt paket med lånebräda och coaching. Vi lanserar nu ett nytt paket koncept för dig som vill komma igång med bästa förutsättningar, inklusive kurser och lånebrädor. Läs mer under komplettta paket

Fortsätt läsaAugusti

Både foilkurserna och uthyrningen är nu igång. Vi kommer att köra foilkurser på Torsdagar mellan 9-20 varje vecka. Kontakta oss för att boka tid eller uthyrning på 0707-567300.Armstrong fortsätter att släppa nya vingar och har precis kommit ut med HA925, en vinge vi verkligen ser fram emot att testa!För dig som vill börja med wingsurf har vi ett prisvärt paket med Rocket AIR 7'11 och F-one Swing v2 5.0m2

Fortsätt läsa