FOILBUTIKEN i STOCKHOLM

Välkommen till Wingsurfers Stockholm

Att handla av oss

 • Lagersaldon stämmer, men vi har fler produkter än vad som ligger i webshoppen!
 • All utrustning är ny om inte annat anges
 • Klicka på bilderna för mer information
 • Avhämtning i Stockholm & fri frakt (ej hårda brädor)

Varför handla av oss

 • På köp över 10 000 kr ingår alltid foilkurs
 • Support även efter köp, och du får fritt låna våra demoprodukter
 • Vi har passion för foiling & säljer bara saker vi gillar

Wingfoilpaket

Kompletta wingsurfpaket

Vi har satt ihop några standardpaket som passar de flesta som vill börja wingfoila! För att få en någorlunda stabil platform behövs ca 15 liter plus din vikt, men för nybörjare rekomenderas ofta upp till +40 liter.

Bereonde på bakgrund och vikt kan vi anpassa ett bra paket för dig. Kontakta oss och berätta lite om dig och ditt "surf CV" samt i vilka förhållanden du primärt vill surfa, så komma vi med förslag på utrustning som passar just Dig.

Om skräddarsyr självklart paket om inget av våra standardpaket passar just dig!

Våra paket kommer in i april/maj 2021. Uppdatering 2021-04-05
 • Bräda: F-one Rocket AIR 125 Liter, Vinge: Swing v2 5.0 och Foil: Gravity 1800 foil [Ett paket kvar]
 • Bräda: F-one Rocket ACS 105 Liter, Vinge: Strike 5.0 och Foil: Phantom 1280 eller 1780 foil
 • Bräda: SMIK, Vinge: Smik/Ensis och Foil: Phantom 1780 eller 1280
Våra paket innehåller allt du behöver
 • Vinge med pump och leash
 • Surfbräda med leash
 • Foil inklusive stab, 75cm mast och masttopp
Personlig utrusting i form av våtdräkt, hjälm och impact vest ingår ej.

UPPDATERING 2021-04-05 Pga det globala logistikkaoset med extremt dyr flygrakt, containerbrister och på det Suezkanalen väntas leveranserna något senare än vi tidigare hoppades på. Sortimentet ska börja komma in i slutet av april och vara komplett i början av Maj. Hör av er för bokningar av 2021 paket.

 

Kitewing / handhållen vinge

F-one SWING

F-one kallar sin vinge "swing" och jämfört med andra märken har den ett fantastiskt bottendrag, är stabil när man håller den i en hand, superlätt, har det bästa leech systemet och alla handtag på rätt ställen (istället för handtag överallt som många andra märken har) samt hängselelina. Allt är mycket genomtänkt:

 • Enkelt att kontrollera kraften i vingen
 • Starta var som helst, hela skärgården är ett stort surfspot
 • Brett vindregister på vingarna
 • Fem storlekar för olika förhållanden
 • Lätt att lära och mycket tillgängligt
 • Kvalitetskonstruktion
Den helt nya Swing från F-ONE, en lätt, kompakt och helt säker handhållen drake som du kan använda nästan var som helst.

F-One är kanske det surfbolag som lagt störst fokus på Wingsurfing. Med hjälp av deras omfattande kite designers har de skapat Swing för att vara stabil, rolig att använda, och viktigast av allt - lätt att lära sig.

Det finns inga linor att trassla in sig i, ingen fara för att bli dragen i iväg på vattnet med 100% depower. Gör dig redo för ett helt nytt sätt att njuta av vinden.

Orginalet för hur en bra vinge ska vara och en personlig favorit! Lätta och bra balanserade. SWING 3.5 och 4.2 finns för demo.

Ensis

Ensis Watersport är ett schweiziskt vingmärke som har fått extremt bra recensioner för sina vingar. Balz Müller vann nyligen en av de första tävlingarna, Engadinwind, med just en Ensis vinge.

Detta är version 2 av deras vinge, där man ytterligare förbättrat konceptet och bland annat tagit bort fönstret. Vingarna kommer med väska och leash. Pumpmunstycke: Max flow

För en surfare på 75kg med 1500 cm2 foil specificerar Ensis följande vindregister:
Vingstorlek4,56,0
Vindhastighet (m/s)5 - 154 - 10
Ensis saknar fast fäste för hängseletamp, men vi har löst det med en egenutvecklad variant.

Vi gillar hur styva vingarna känns i handen, och hur bra profilen håller sig bra i alla vindregister. Att den varit på prispallen i de få wingfoiltävlingar som gått förvånar inte. Ensis 6.0 vinge finns för demo.

SMIK

SMIK är ett Australiensiskt surfmärke som länge tillverkat SUP brädor, men som nu också satsar mycket på vingfoil.

De har väntat lite med att släppa sin vinge, och testat många av konkurrenternas vingar för att förstå vad som fungerar. Eftersom SMIK har mycket fokus på surf, har fokus när man utvecklat vingen varit på att få en välbalanserad vinge: ​

 • Stabil och balanserad kraft
 • Otroligt stabil i de-power läge (när man håller den i en hand)
 • Stabil form, som inte flexar när det blåser för mycket<7li>
Vi tycker det är en väldigt bra vinge till ett betyligt lägre pris. Speciellt om man vill ha en bra vinge när det blåser lite mer!

Läs mer på SMIKSUP.com

Vi gillar hur lätta och välbalanserad dessa vingar känns. Väldigt prisvärd vinge, och perfekt för vågor eller när det blåser mer. SMIK 5.0 vinge finns för demo.

Klicka på produkten för att läsa mer

Foilbrädor & hydrofoils

F-One foilbrädor

F-one leder enligt oss utvecklingen inom wingfoil, och var tidigt ute med produkter långt bättre än konkurrenterna. De gör fina brädor som är grymma för wingfoiling.

Vår line-up för våren 2021:
 • Rocket Wing ASC 110 liter, 5'10 x 29" (178 x 73.5 cm). Riktigt fin freeridebräda
 • Rocket Wing 75 liter, 5'4 x 24" (162 x 63.5 cm). Med uttag för straps.
 • Rocket Wing 60 liter, 5'0 x 23" (152 x 58.5 cm). Med uttag för straps.
 • Rocket Surf 43 liter, 5'6 x 21" (167.5 x 52 cm)

SMIK foilsurfbrädor

SMIK är ett Australiensiskt SUP märke som nu etablerar sig i Europa. Företaget drivs av Scotty McKercher som designat and testat brädor tillsammans med legender som Greg Laurenson, Mick Manolas, Neil Scheltema och Svein Rasmussen.

Målet SMIK har är att tillverka high-end produkter samtidigt som man håller ner priserna. Produktionen står HCT för i Thailand, och de har stor erfarenhet av brädproduktion med utmärkt kvalitetskontroll. De har ganska nyligen gett sig in på foilbrädor, men har stor erfarenhet av att tillverka SUP brädor.

Vår line-up för våren 2021:
 • SKIK Wing slab 89 Liter, 5'0 x 26" Full Wood Glass. Finns även på DEMO
 • SMIK Wing slab 106 liter, 5'8 x 29" (172 x 73 cm). Full wood glass. Vit med svarta detaljer
 • SMIK Slab 6'10 x 29.5" Parabolic Carbon PVC. Crossoverbräda SUP Foil, Wingfoil eller Vindfoil. Uttag för mastfot och stroppar vid vindsurfing

Klicka på produkten för att läsa mer

F-one Gravity

Gravity linjen är utformad för att ge ett bra lyft, med en enkel start och bra carving möjligheter.

Dess form ger bra stabilitet, som i kombination med den stora lyftpotentialen gör dem idealiska för att utvecklas med i surf foil, SUP foil eller wing foil.

En Gravity foil är intuitiv att använda. Den genererar lyft i låg (och till och med mycket låg) hastighet, men gör det på ett smidigt sätt så att du enkelt kan hålla balansen. Vingarna är utformade så att de är lätta att svänga med så att de funkar bra i vågor.

Våra kompletta foils kommer med "plate" fenbox (se bild ovan) som standard vilket passar de flesta brädmärkena.

FCT är ett nytt material som f-one börjat tillverka foils i för 2021. Problemet med kolfiber är att priset är väldigt högt, vilket har gjort instegsutrustning väldigt dyr. För 2021 har man lyckats lösa detta, och få ner priset genom att tillverka en foil i glasfiber med skyddande kompositmaterial. Du får nästan samma prestanda som kolfiber, men till ett mycket bättre pris! Om du senare vill uppdatera till en mer teknisk, mindre foil kommer din mast fortfarande passa och det är bara foilen som behöver uppgraderas.

Vi tar in Gravity i storlekarna:
 • Gravity 1800 cm2
 • Gravity 2200 cm2, för tyngre surfare

F-one Phantom

Vår high aspect foil. Med en förfinad design för att uppnå högre finess glider Phantom-folierna snabbare och längre. Att ansluta vågor oavsett om du surfar eller kör downwind blir därigenom mycket lättare och roligare. Genom att arbeta med lyft, form och andra detaljer har F-one byggt en hög-aspekt, prestandafolie som kan carva stabilt i vågor och swell.

Folierna är byggda med Monobloc-konstruktion med pre-preg kolfilber och är både mycket lätta och riktigt starka. Denna uppsättning ger bättre lastöverföring och total styvhet i de olika delarna för maximal kontroll. Titan-anslutningen gör det möjligt att ansluta både en aluminium- eller kolmast och kroppen är delad i två delar för att underlätta transport.

Den är lite mer teknisk än Gravity, och storlekarna är därför också något mindre jämfört med Gravity. För 2021 tar vi primärt in:
 • Phantom 1080 cm2
 • Phantom 1280 cm2, för lättare/bättre foilsurfare
 • Phantom 1480 cm2

Vi har valt att primärt sälja foils och master i paket 2021 och för att säkerställa lagersaldon ligger därför inte alla foilprodukter i onlinebutiken. Hör av dig om du är intresserad av foils eller foildelar!
Våra paket