Foilkurs


Vi kör kurser med båt i Nacka utanför Stockholm. Det finns två utmaningar för de flesta som börjar med wing foil. Dels att ta höjd är (inte åka med vinden bara) samt att bli bekväm på foilen. Enklast är om man lär sig dessa element var för sig, innan man sätter ihop alla kunskaper och börjar wingfoila. Att foila är en helt ny upplevelse för de flesta, och det blir betydligt lättare att träna efter båt än med handhållen vinge.

En kursavgift kan användas som rabatt vid köp av paket, komplett foil eller surfbräda över 15 000 kr. Väljer du att köpa något av dessa ingår självklart foilkurs i efterhand!

Vi kör även båtcoaching och upplägg specifikt anpassade efter dina önskemål. Hör av Er för offert.

Kursupplägg

Lär dig grunderna i foilsurfing efter båt. Foiling är svårt, och att träna efter båt sätter grunderna så att du sedan kan foilar med vinge, kite eller vindsurfingsegel. Eller om målet är vågor med SUP eller vågfoilbräda. Har du redan foil/bräda som du vill lära känna får du självklart ta med den.

  • Privatlektion
  • 90 minuters kurs, mycket tid efter båt
  • All utrustning inkluderas
  • Kursavgift 1799 kr. 
  • Vi utgår från Tollare Brygga, Nacka

Eftersom foiling efter båt inte alls är så väderberoende, kan vi nästan alltid köra kursen enligt bokad tid.

Hitta en ledig kurstid

 

Hitta till kursen

Foilkurserna utgår från Tollare i Nacka. Närmsta adress är:
Tollare Kaj 10
132 49 Saltsjö-boo 

Kursen utgår från nya småbåtshamnen, se "X" på kartan. Längst ute på första bryggan om man kommer gående från Tollare. Ombyte sker före eller på bryggan. Det finns inget omklädningsrum.

OBS: Soliga helgdagar är det mycket trafik i Tollare och svårt att fåparkeringsplats, kom i god tid.

 

 

Övrig kursinformation

Våtdräkt?
Vi har några lånedräkter i olika storlekar, hör av er innan för att se om Er storlek finns. Tyvärr har vi ej skor eller handskar i dagsläget.

Betalning
Sker efter bekräftad bokning. Önskas faktura går det också bra!