Nyheter

Vår blogg med uppdateringar inom wingfoil och vår verksamhet

2021-07-20

Sommaruppdatering

Både foilkurserna och uthyrningen har nu semester och kommer åter börja köra ungefär i mitten av Augusti. Uppdaterar här när detta sker! Foilintresset ökar otroligt mycket, men vi har tyvärr inte kunnat hänga med efterfrågan riktigt. Inför 2022 tittar vi på att hitta någon som kan sköta kurser under sommaren.

Försäljning online går fortfarande bra, vi brukar försöka skicka dagen efter order men under semestertid kan tyvärr leveranstiden ske några dagar senare än vanligt. Kontakta oss för aktuell status!

För dig som vill börja med wingsurf har vi ett prisvärt paket med Rocket AIR 7'11 och F-one Swing v2 5.0m2

2021-06-14

Lagret är (lite) påfyllt

Vi har nu levererat alla bokade paket med hårda brädor, och väntar otåligt på en väldigt sen leverans av Rocket AIR.

Foilkurserna är igång, och vi sålde oväntat snabbt slut på första leveransen av foils från Armstrong, men mer väntas inom kort!

Nyinkommet på lagret är:

 • Fortsättnings wingbrädor från f-one
 • foilbrädor för wake/surf
 • Vingar från SMIK 3.5 till 5.0
 • Fåtal phantom 1280/1480 foils från f-one

Inkommande under Sommaren:

 • Armstrong foilleverans (ETA slutet av Juni)
 • Strike CWC 7.0 (ETA månadsskifte Juni/Juli). 3st lediga
 • Strike CWC 8.0 (ETA månadsskifte Juli/Aug). 2st lediga
 • Strike 4.2 och 5.0 (ETA oklar)
Kontakta oss för demo och förhandsbokningar.

2021-04-22

Armstrong foils

Nu är äntligen vår order från Armstrong på väg in.

Foilmagi från Nya Zealand. Byggda i kolfiber med skruvinfästningar av titan i fantastisk finish. Armstrong har fokuserat på foils länge och lyckas bygga ett paket som haren otroligt fin känsla.

Vi kommer att ha större delen av sortimentet på demo under året.

Läs mer:

2021-03-16

Wingfoil buyers guide

Vi märker ett stort intresse för wingfoil och får mycket frågor kring utrusning, kul! Nu har vi lagt upp en utrustningsguide för dig som är intresserad av att börja med wingfoil.

Framåt sommaren ska vi fylla på med lite mer tekniktips. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Du hittar guiden här

2021-02-09

Kitewing på is!

Nu när isarna börjat lägga sig, måste vi slå ett slag för is och snösegling! Riktigt roligt vanliga skridskor eller skidor, och det är ett utmärkt sätt att lära sig hantera vingen!

 • Dygnsutyrning av vinge, 390 kr
 • Kontakta oss för att boka
 • Vingar från F-One, SMIK och Ensis

2021-01-24

Nytt wingår - ny webb!

Nu är en ny version av wingsurfers.se uppe. Fokus har varit att få till ett lite tydligare upplägg, plats för nyheter och en shop som är enklare att underhålla från mobilen. Vi har även fått upp en chat på sidan, för att snabbt kunna svara på de frågor som kommer upp. Jobbar fortfarande på att få alla bitar på plats, och under februari kommer följande uppdateringar:

 • Foilnyheter 2021 i butiken
 • Wingfoilguide med komma igång tips
 • Väderprognoser och spots i samarbete med findwind.se

2020-09-28

Höst med SMIK

Hösten är igång och surfet blir bara bättre! Inför 2021 kommer vår lineup bestå av F-one, Ensis och Smik. Och inom kort kommer vi lansera de första brädorna och vingarna från SMIK, ett Australiensiskt surfmärke som nu satsar hårt på wing. SMIK gör performance orienterade brädor i riktigt bra kvalite, men till ett något lägre pris. Kolla in mer hos SMIK

2020-09-03

Wingsurfers 2.0

Wingsurfers slog upp portarna i juni 2020, och vi sålde snabbt slut på alla paket. Efterfrågan var långt över förväntan, vilket gör att vi kommer våga satsa mer nu! Kvar på lager finns vingar och vi kommer få in lite mer produkter efter hand i höst. Kontakta oss gärna så ska vi se vad vi kan bygga ihop för paket till just dig.

Att starta företag innebär alltid att man gör massor fel, och vi har redan lärt oss en hel del av vår korta resa. För att butiken ska passa in i vår livsstil har vi också förtydligat vad Wingsurfers Stockholm står för, vad vi fokuserar på och varför du ska köpa av oss. Målet är inte att sälja oändligt med utrustning, utan den utrustning vi gillar i lagom kvantiteter till en grupp surfare som vi verkligen kan ge bra support till!

Vi har även precis skapat en community på facebook, öppen för alla som är intresserade av wing foiling i Stockholmsområdet: Wingfoil stockholm på facebook

Kompletta vingfoilpaket för dig som vill börja, eller utvecklas med wingfoiling

Börja med en vinge och din SUP, eller uppgradera din utrustning med en ny kitevinge/handvinge

Hydrofoils från världsledande F-one och Armstrong