GPPR

GDPR & Privacy policy

PRIVACY POLICY



HUR BEHANDLAR VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?

När du handlar från en webbutik så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Den information du lämnar ifrån dig är en förutsättning från vår sida för att kunna leverera din beställning.

25 maj 2018 träder en ny EU-förordning, GDPR (General Data Protection Regulation), i kraft och ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL). GDPR innebär att kraven på hur företag och organisationer får behandla personuppgifter skärps, samtidigt som rättigheterna som konsument stärks.

SAMMANFATTNING AV VÅR INFORMATIONSHANTERING

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig. Beställer du till ditt jobb eller sommarställe behöver vi inte ens veta var du bor. Vi måste dock veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

VILKA SYSTEM HAMNAR DINA UPPGIFTER I?

När du handlar hos oss så går din order igenom flera steg för att vi ska kunna behandla och skicka dina varor till dig.

iZettle

Vi använder ett system för vår webshop som heter iZettle. Där hanteras alla våra produkter. När du lägger en beställning på www.wingsurfers.se så gör du det i själva verket på iZettle.

Din beställning hamnar då i en databas hos iZettle som enbart vi och dem har tillgång till.

I beställningen finns information om vilka produkter du köpt av oss, hur du betalat (men ingen information om kreditkort, personnummer eller liknande), den adress vi ska skicka varorna till.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det hanteras enbart av iZettle. Vill du beställa mot faktura så måste vår samarbetspartner iZettle ha ditt personnummer. Bara då kan du få dina varor hemskickade mot faktura.

Det är från iZettle du får e-post meddelande om att vi mottagit din order och när vi skickat din order.

Har du frågor kring iZettle behandlar din information måste du kontakta dem.

CRM

Vårt CRM-system samlar orderinformation om dig, vi använder den för att kunna ge dig bästa service och samla information på ett ställe. Om du gör byten eller skickar tillbaka varor till oss så brukar vi notera det i vårt CRM-system.

Vi skriver aldrig någon personlig information i notisfältet utan bara sådant som är relaterat till beställningen.

Detta sparas i Hubspot som ingen annan utanför wingsurfers har tillgång till.

MAIL

Vi mail från INLEED och när du mailar oss raderar vi sedan inkomna mail senast 12 månader efter att vi mottagit dom. Behöver vi spara någon information så lägger vi över den informationen i vårt CRM-system.

SOCIALA PLATFORMMAR och GOOGLE

Vi använder de tjänster Facebook/Instagram har för att följa användare och beteenden. Vi använder också Facebook och Instagram för att svara på support och skicka uppdateringar.

Vi använder dessutom Googles tjänst Google Analytics, vilken använder Cookies.

För frågor hur dessa företag hanterar data kontakta Facebook och Google.

HUR ANVÄNDER VI DEN HÄR INFORMATIONEN?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig. Vill du inte ha information från oss så kan du enkelt via en länk i informationsmailet avbeställa vidare informationsbrev och kommer då aldrig bli kontaktad av oss igen.

Uppgifterna kan vidare komma att användas för att analysera köpvanor i syfte att förse dig med relevant information och erbjudanden samt för att förbättra oss.

VARFÖR SPARAR VI INFORMATION?

Vi sparar information av bokföringstekniska skäl. Vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten.

INFORMATION TILL ANDRA AKTÖRER

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Ingen information kring dig kommer föras över till annat företag, som inte omnämns i denna text.

Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

TA BORT DIN INFORMATION FRÅN VÅR DATABAS

Den information vi sparar finns bara som underlag för den ekonomiska transaktionen och behålls av legala skäl och kan därför inte raderas.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på linus@wingsurfers.se

TILLGÅNG TILL, UPPDATERING OCH KORRIGERING AV DINA PERSONUPPGIFTER

Om du vill ha information enligt ovan ska du skicka begäran till oss. Begäran ska skickas till linus@wingusrfers.se tillsammans med vidimerad kopia av giltig ID-handling.

Wingsurfers Stockholm vill säkerställa att dina personuppgifter är korrekta och uppdaterade. Om någon av de uppgifter du lämnat förändras, t.ex. om du ändrar din e-postadress, namn eller betalningsuppgifter eller om du vill säga upp ditt användarkonto, vänligen lämna oss korrekta uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till: linus@wingsurfers.se

Du har rätt att när som helst begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.